Babysang

Hver onsdag formiddag inviteres foreldre som er hjemme med babyer fra 0-12 mnd til babysang. Her kan dere treffe andre foreldre og babyer og være med på en koselig sangsamling.

Sangstund

På babysang synger vi kjente og nye sanger. Vi lærer rim og regler og har en del bevegelsessanger. Programmet er stort sett likt på alle onsdagene. Slik vil babyene kjenne igjen rytmen i samlingen og de voksne vil ha god anledning til å lære alle de nye sangene også. Sangen er det viktigste i sangstunden, men vi bruker også noen instrumenter. Trommen er veldig populær blant babyene, og klangstaver og piano vekker oppmerksomheten. Babyene får dessuten prøve å spille på rasleegg.
Vi håper babysangsamlingene kan være en inspirasjon til å også synge hjemme sammen med babyen. Det beste babyer vet er å høre mamma eller pappa sin stemme!

Lunsj, prat og lek

Sangsamlingen varer ca 30 minutter. Etterpå er det lunsj og lek. Ta med matpakke- vi serverer kaffe/ te og frukt. Deretter kan man sitte og prate så lenge man vil fram til ca 1230. Da er de fleste babyer klare for en formiddagslur. Babysang kan være en fin arena for å knytte kontakter med andre som er hjemme med barn.

Tid og sted

Sted: Kringlebotn aktivitetshus
Tid: Onsdager klokken 1030-1230
Bare møt opp den onsdagen det passer-ingen forhåndspåmelding.
Pris: 300 kroner. Betales med VIPPS #139437 (Deltager Sædalen menighet) Merk med babysang Sædalen.
Ta med: Matpakke og et teppe babyen kan ligge på.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL STORE OG SMÅ!